Termoizolatii cu Spuma

     Spuma din poliuretan SFR 402 SD cu celule inchise este un „material al viitorului” si asigura o izolatie termica excelenta.

   Spuma poliuretanica SFR 402 SD este un material sintetic multi-functional, care poate fi utilizat pentru montarea, umplerea, izolarea termica si fonica, etansarea, fixarea, lipirea, fasonarea, calafatuirea rosturilor de dimensiuni mici si mari din beton, tencuiala, caramida, scanduri pentru pardoseli, sticla sau lemn.

      Izolatia cu spuma poliuretanica este mult mai eficace decat vata (minerala, sticla), sau polistirenul. Vata minerala de sticla si alte materiale izolante au un defect serios: Colectia de umiditate (condens) din fibre, care rezulta in fluxul de energie termica creste si, prin urmare, materialul de izolare termica scade.

     Adera excelent la materialele frecvent utilizate in constructii, adera la orice substrat (hartie, asfalt, beton, ipsos, ciment, lemn, PAL, otel). Nu are nevoie de sistem de fixare mecanica sau de adezivi speciali.

  • Izolatie excelenta – la o densitate de 40kg/m3, doar 4% din volum este un solid, 96% din parametrii de izolare determina coeficientul de conductivitate termica mai mic de 0,020 W/mK
  • Conductivitatea termica (UNE-EN 12667:2002) – 0.023 W/mK
  • Rezistenta la foc – spuma poliuretanica are o rezistenta sporita la foc; Conform EN 13823:2010, produsul apartine clasei E referitor la reactia cu focul; pentru o protectie optima impotriva focului, spuma poliuretanica se poate proteja cu Poliurea cu efect de autostingere, FPCS 94.

banner termo

Aplicatii 

  • Izolarea termica a acoperisurilor – spuma poate fi aplicata pe diferite substraturi (de metal, beton, tabla, faianta, gudron), si, prin urmare, este aplicabila atat pe suprafate noi , precum si in renovari.
  • Acoperisuri si mansarda – spuma poliuretanica este ideal adaptata pentru mansarda, permite izolarea perfecta a podelei din interior, chiar si in locurile greu accesibile.
  • Izolarea termica de hale industriale – viteza de executie si excelente proprietati de izolare pentru instalatiile industriale mari.
  • Izolarea termica a cladirilor realizate din tabla trapezoidala – aderenta foarte buna a poliuretanului la diferite substraturi
  • Izolarea termica a depozitelor frigorifice, containere frigorifice.
  • Izolarea termica a partitiilor verticale si orizontale – spuma poliuretanica umple tot spatiul din compartiment.

Table thermo foam

Test – Reactia cu focul

Reazione al fuoco_EPAFUR SFR

Test – Conductivitate termica

Conduttività termica iniziale_EPAFUR


Trimiteti o cerere de oferta apasand AICI

%d bloggers like this: